Automotive is hét vakblad voor managers in de autobranche.

Het onderscheidt zich door zijn sterke nieuwsgaring, kwalitatieve achtergrondartikelen en diepgaande analyses van relevante ontwikkelingen in de branche. Uiteraard wordt daarbij ‘de menselijke factor’ niet uit het oog verloren en is er aandacht voor ondernemerschap in het bijzonder. Dit alles met aandacht voor een prikkelende en aantrekkelijke vormgeving.

Naast het tijdschrift, dat twaalf keer per jaar verschijnt, is er automotive-online.nl, de website die is uitgegroeid tot hét nieuwsmedium van de branche. Automotive-online.nl wordt continu voorzien van het laatste nieuws. Bezoekers kunnen zich ook inschrijven voor de gratis e-mail nieuwsbrief en worden zo dagelijks op de hoogte gebracht van de laatste actualiteiten.

Automotive Werkplaats katern.

In het magazine wordt op een heldere en frisse manier geschreven over ontwikkelingen op het gebied van reparatie, onderhoud, banden, diagnose, equipment en distributie. In het bijzonder is er aandacht voor praktijkcases en er wordt dieper ingegaan op technische aspecten van de auto. Uitgangspunt: meer rendement halen uit de werkplaats.

Naast het blad is er ook een eigen kanaal op www.automotive-werkplaats.nl. Bezoekers worden hier dagelijks op de hoogte gebracht van het laatste nieuws op het gebied van aftersales, onderhoud, reparatie, banden en schadeherstel. Via de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen lezers regelmatig de laatste actualiteiten uit de branche in hun mailbox.

Informatie over adverteren bij Automotive vindt u hier.

media met inhoud

Bekijk onze vakbladen en mediakanalen

  • Automotive Management
  • Automotive Werkplaats
  • Fleet & Mobility
  • Autobranchesignalen
  • Jobmotive
  • Great Magazines

Onze opdrachtgevers