Content maken die de mobiliteitsbranche informeert en inspireert. Dat is, kort gezegd, wat wij, het team van uitgeverij Mobility Media, doen. Content maken die uitnodigt tot denken en handelen. We bieden deze informatie via magazines, websites, social media, videocontent, seminars, workshops en congressen aan onze lezers aan.

Mobility Media is een jonge, multimediale uitgeverij van vakinformatie voor de mobiliteitsbranche. De uitgeverij exploiteert onder meer de toonaangevende titels Automotive en Fleet&Mobility. Ook de grootste banensite van de autosector, Jobmotive, is onderdeel van de uitgeverij. Daarnaast is de persberichtenwebsite Autobranchesignalen onderdeel van Mobility Media.

We verzamelen, analyseren en signaleren trends, ontwikkelingen en nieuws in de markt en verwerken deze informatie tot inspiratievolle en informatieve content voor alle partijen die werkzaam zijn in of verweven zijn met de autobranche: van autobedrijven en dealerholdings, schadeherstelbedrijven, ruitschadeherstellers, fastfitters, handelaren, veilinghuizen en revisiespecialisten tot en met leveranciers van onderdelen, equipment en diensten en opdrachtgevers zoals verzekeraars en leasemaatschappijen. Kortom: iedereen die werkzaam is in de branche, of erbij betrokken is.

Onze content wordt verspreid via de vakbladen, vakwebsites, social media, videocontent en events. Eigenlijk, zo vinden wij, is niet het medium leidend, maar de content. De ontvanger bepaalt welke content hij op welk moment en op welke wijze wil ontvangen. Zo ontwikkelen we naast vakbladen en websites inmiddels ook seminars, congressen, workshops en video's. 

Medewerkers

Bij Mobililty Media werken we met een jong, enthousiast en gedreven team aan alles wat met automotive te maken heeft. Benieuwd naar de mensen achter Mobility Media?

Bekijk het overzicht

media met inhoud

Bekijk onze vakbladen en mediakanalen

  • Automotive Management
  • Automotive Werkplaats
  • Fleet & Mobility
  • Autobranchesignalen
  • Jobmotive
  • Great Magazines

Onze opdrachtgevers