Ruim 60 autobranchegenoten bedwongen dit jaar de Utrechtse Heuvelrug tijdens de Autotrack Automotive Cycling Tour, die startte in Overberg.

Er was een parcours uitgezet over 40 kilometer, over 80 en er was gelegenheid om een clinic te volgen. Onder begeleiding van oud-profwielrenner Erik Dekker klommen de automotive-ondernemers voor deze gelegenheid op een racefiets. De ijver en krachtsinspanning werden beloond met een barbecue in Bosrestaurant Overberg. Onderdeel van beide afstanden was een korte tijdrit over 1,5 kilometer. De snelste tijd bij de deelnemers aan de 40 kilometer was van Michel Smit, salesmanager bij Waardetaxaties. Adriaan van den Berg, controller bij Care4Lease, won die van het 80-kilometer parcours.

Bij de clinic-rijders ging Boris Calame, accountmanager bij Qooqie, met een beker naar huis. Ook werden er aanmoedigingsprijzen uitgereikt, onder andere aan Paul de Winter, salesmanager bij Pitpoint, die twee keer lek reed op de 80 kilometer. Ook Ester Bosman (administratief manager Auto Verdel) en Geert Bijma (mede-eigenaar van Multimerk) ontvingen een aanmoedigingsprijs. Maar uiteindelijk is natuurlijk elke deelnemer een beetje winnaar.

Sfeerimpressie

Bekijk hier de foto's van Autotrack Automotive Cycling Tour 2019. 
Bekijk hier de foto's van Autotrack Automotive Cycling Tour 2018. 

 Bekijk hieronder een sfeerimpressie van Autotrack Automotive Cycling Tour 2019:

 

Onze opdrachtgevers