Voor de titels Werkplaats, Fleet & Mobility en Management maakt ons team naast magazines, websites en evenementen ook videoproducties. Automotive Video is een crossmediaal videoplatform voor ondernemers in de autosector. Het platform is onderdeel van uitgeverij Mobility Media.

Met Automotive Video bieden we via onze vakwebsites Automotive-werkplaats.nl en Automotive-management.nl en ons Youtubekanaal commerciële en redactionele videocontent. Bij iedere video die wordt bekeken worden gerelateerde video's getoond.

Videoformats

Naast de on demand-video's van 3 tot circa 8 minuten zijn er ook volwaardige (web-)tv-programma’s te zien. Deze programma´s zijn redactioneel van aard. Voor businesspartners zijn er diverse mogelijkheden om hierbij aan te haken. Zo ontwikkelden we al het videojournaal Week in Beeld (het eerste videojournaal voor de autobranche), De Bestuurdersstoel (een serie spraakmakende interviews met topmanagers in de autobranche), en het Restwaardejournaal, waarin de belangrijkste ontwikkelingen op de occasionmarkt de revu passeren.

Geïnteresseerd in video-item?

Neem contact op met Jelle Heidstra

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-51522423

Onze opdrachtgevers