Het blad Automotive Management is ontegenzeggelijk het best gewaardeerde vakblad uit de mobiliteitsbranche. En Automotive-online.nl is met afstand de best bezochte vakwebsite met 83.908 unieke bezoekers per maand, goed voor gemiddeld 400.000 pageviews.

Automotive Management is daarmee de absolute marktleider en dat is geen toeval. De titel heeft namelijk als geen ander een uniek bereik onder de beslissers in de branche, van algemeen directeur tot werkplaatschef en van financieel directeur tot aftersalesmanager. Als adverteerder bij Automotive Management weet u zeker dat u uw doelgroep bereikt.

Mediabrochure

Download de Mediabrochure Automotive 2019 voor meer informatie over het blad en de website, en voor tarieven en aanleverspecificaties van advertenties en banners.

Download the Media brochure Automotive 2019 in English for more information on the magazine and website, and for advertisement rates en specifications.

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Onze salescollega’s staan u graag te woord.

 

Marc Krijnen
Sales manager
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 020 5800 960 | 06 27 29 34 55

 

Frank van Montfort
Sales manager
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 020 5800 971

Onze opdrachtgevers