Automotive is al 24 jaar de toonaangevende vaktitel voor managers in de autobranche en hun toeleveranciers en grote opdrachtgevers. Via het magazine, de website automotive-online en diverse inspirerende evenementen voorzien we de doelgroep van relevante en betrouwbare vakinformatie.

Automotive richt zich op het midden het hoger management in alles sectoren van de autobranche: van dealerholding tot schadeherstelbedrijf en van leasemaatschappij tot onafhankelijk autobedrijf. Het magazine heeft een oplage van 6.500 exemplaren.  Als adverteerder bij Automotive brengt u uw product of dienst onder de aandacht van de doelgroep die u zoekt: de beslisser. Op de aftersalessectie www.automotive-werkplaats.nl komen professionals die vooral geïnteresseerd zijn in de aftersales. En wie alles wil weten van de retail, kan terecht op www.automotive-management.nl. Beide zijn onderdeel van automotive-online, met meer dan 126.000 unieke bezoekers en gemiddeld 500.000 pageviews per maand, de best bezochte vaksite in de autobranche.

Met het magazine, de websites en de specifieke doelgroepevenementen heeft Automotive een uniek bereik onder de beslissers in de branche, van algemeen directeur tot werkplaatschef en van financieel directeur tot aftersalesmanager. Als adverteerder bij Automotive weet u zeker dat u uw doelgroep bereikt. 

Mediabrochure

Download de Mediabrochure Automotive 2021 voor meer informatie over het magazine, de website en de live events, en voor tarieven en aanleverspecificaties van advertenties en banners.

Download the Media brochure Automotive 2021 in English for more information on the magazine and website, and for advertisement rates en specifications.

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Onze salescollega’s staan u graag te woord.

 

Frank van Montfort
Sales
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 020 5800 975

Leonore Wijsmuller
Sales
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 020 5800 975

Onze opdrachtgevers